Lykkelig indefra

Jeg har en ide – men mangler en nørd ;-)

31 januar , 2012 - af Charlotte - Kategori: Ikke kategoriseret
PrintFriendly and PDF

Som du sikkert har opdaget, er jeg ret begejstret for citater og deler dem hyppigt her på bloggen.

Nu har jeg fået en ide om at lave en lille lykkekalender med et citat og et smukt billede for hver måned i året.

Og så er det min tanke, at jeg ville dele kalenderen gratis ud her til bloggens læsere.

Men jeg ved ikke helt hvordan, jeg skal bære mig ad. Jeg har prøvet at sætte noget op i word, som måske vil kunne omdannes til en pdf-fil. Helt godt er det dog ikke, og det hopper og springer for mig.

Hvis du har en god ide til udførelsen eller er lidt tekniknørd og har lyst til at være “medforfatter”, så vil jeg være meget taknemmelig for en kommentar eller en mail på info@hyldgaard-coaching.dk

 

“We’re so busy watching out for what’s just ahead of us that we don’t take time to enjoy where we are.”

Calvin & Hobbes

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tilbage

3 kommentarer


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php:251 Stack trace: #0 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php(207): callixtus_commenter_link() #1 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(180): callixtus_custom_comments(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(146): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(140): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #4 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(322): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #5 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php(2040): Walker->paged_walk(Array, -1, 0, 0, Array) #6 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callix in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php on line 251