Lykkelig indefra

Fredagscafe i det fri – kom og læg dine tanker en stund

PrintFriendly and PDF

 

Forleden gik jeg en lang tur ved stranden for at få lidt ro i sindet, det var koldt og råt, men forfriskende, og langsomt mærkede jeg roen indfinde sig. På min vej fandt jeg denne bænk, som jeg nu vil overlade til dig.

Forestil dig, at den står klar og på bænken er der også et varmt tæppe og en termokande med varm kakao.

Sæt dig nu en stund, luk dine øjne, træk vejret heeelt ned i maven og mærk din krop. Nuet er et sted du kan opsøge, vær her lige nu og sluk lidt for dine strøm af tanker. Sig til dig selv; jeg mærker mine fødder, jeg mærker mine lægge, jeg mærker mine lår osv.

Og efter denne rundtur, så blot vær tilstede, lyt til vindens susen, mærk kulden på din kind, følelsen af at være i live, lige her og lige nu …..

 

“Lykken bor i nuet”

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tilbage

2 kommentarer


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php:251 Stack trace: #0 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php(207): callixtus_commenter_link() #1 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(180): callixtus_custom_comments(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(146): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(140): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #4 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(322): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #5 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php(2040): Walker->paged_walk(Array, -1, 0, 0, Array) #6 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callix in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php on line 251