Lykkelig indefra

Velkommen i nytårscafeen – til kransekage og champagne

30 december , 2011 - af Charlotte - Kategori: Ikke kategoriseret
PrintFriendly and PDF

Her midt i juleferien, havde jeg da nær glemt, at det er blevet fredag. Vi er sent oppe og sover meget længe, dalrer rundt i nattøj til langt op af dagen. Kort sagt, vi er kommet ned i gear og nyder pausen fra den travle hverdag.

Jeg har altid nydt disse mellemdage, hvor julens forventninger er afblomstret, og vi nærmer os et helt ubeskrevet år og lysere dage. Jeg får gået nogle gode lange ture og får tænkt året der er gået i gennem og begynder at rette fokus mod det nye år.

I dag har jeg tænkt mig at lave et visionboard for år 2012. Et visionboard er helt enkelt en form for visuel drømmetavle. Jeg sætter mig med et stort stykke karton, en stak ugeblade, en saks og en limstift. Og så forsøger jeg at lukke ned for den bevidste del af hjernen og blot klippe de ting ud, som “taler til mig”.  Når jeg er færdig har en collage med alle mine drømme, håb og ønsker for det nye år. Og den sætter jeg så op på et sted, hvor jeg ser den dagligt.

Her i disse dage har jeg kigget en del på det visionboard, som jeg har hængende for sidste år, og jeg kan konstatere, at hovedparten af mine ønsker er gået i opfyldelse. Ikke alt i den form måske, som jeg havde forestillet mig. For vær foreberedt på, at “universet” har humor, så du kan altså godt blive spillet et pus. F.eks. satte jeg et udklip på, hvor der stod “fuglefri”, og i sommerferien fløj vores undulat hjemmefra, hvilket ikke var helt, hvad jeg havde haft i tankerne. (Eller ok ubevidst måske, for det var en meget støjende undulat) Så – vær klar over, at dine drømme risikerer at gå i opfyldelse.

Du får, hvad du fokuserer på, så derfor kan du ligeså godt fokusere på det du ønsker.

Men snup nu et stykke kransekage og en glas champagne og lad os udbringe en skål sammen for det nye år!

Tak for at du har fulgt med herinde og må år 2012 bringe dig lykke!

 

“Your time is limited, so dont waste it living someone else´s life. Don’t be trapped by dogma – which is living with the results of others peoples thinking. dont let the noise of others opinions drown out your inner voice. And most important, have the courage to follow your heart and intuition. They somehow already know what you truly want to become. Everything else is secondary”
Steve Jobs – 1955-2011

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tilbage

5 kommentarer


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php:251 Stack trace: #0 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php(207): callixtus_commenter_link() #1 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(180): callixtus_custom_comments(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(146): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(140): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #4 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(322): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #5 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php(2040): Walker->paged_walk(Array, -1, 0, 0, Array) #6 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callix in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php on line 251