Lykkelig indefra

Står dine nytårsforsætter foran døren og vil ind?

PrintFriendly and PDF

Julen er forbi og nytåret nærmer sig og dermed også tiden for nytårsforsætter.

Hvordan har du det med nytårsforsætter? Personligt har jeg erstattet dem med et tilbageblik på året der er gået og med at sætte mål for det nye år. Nytårsforsætter handler nemlig alt for ofte om, hvad du skal holde op med, og er dermed som udgangspunkt negativt formuleret, og alene af den grund har de det med at falde til jorden et stykke ind i januar.

Her ved årsskiftet stiller jeg mig selv følgende spørgsmål, som du måske kan lade dig inspirere af;
Tilbageblik 2011:

Hvad har jeg været allermest taknemmelig over?

Hvad er det bedste, jeg har opnået i året, der er gået?

Hvad kan jeg anerkende mig selv for?

Hvilken udfordring har været årets største?

Er der noget, jeg ærger mig over ikke at have nået i løbet af året?

Hvilken læring tager jeg med mig ind i det nye år?

Ønsker og drømme for år 2012:

Hvad er mit vigtigste mål indenfor de næste 12 måneder i relation til mit livsformål?

Hvad er mit ultimativt største ønske for år 2012?

Hvilket område af mit liv trænger til fokus?

Hvad glæder jeg mig allermest til?

Hvem vil jeg gerne se mere til?

Hvad vil jeg gerne bruge mere tid på?

Hvad ønsker jeg mig allermest for mine nærmeste – og hvordan kan jeg bidrage til det?

Hvad vil jeg gøre anderledes i år 2012?

Hvordan vil andre kunne se og mærke på mig, at jeg har opnået det jeg gerne ville?

“We spend January 1 walking through our lives, room by room, drawing up a list of work to be done, cracks to be patched.  Maybe this year, to balance the list, we ought to walk through the rooms of our lives… not looking for flaws, but for potential.”

  Ellen Goodman

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tilbage

4 kommentarer


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php:251 Stack trace: #0 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php(207): callixtus_commenter_link() #1 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(180): callixtus_custom_comments(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(146): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(140): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #4 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(322): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #5 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php(2040): Walker->paged_walk(Array, -1, 0, 0, Array) #6 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callix in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php on line 251