Lykkelig indefra

God Jul – med et skævt juletræ

23 december , 2011 - af Charlotte - Kategori: Ikke kategoriseret
PrintFriendly and PDF

 

Sørme om det ikke blev jul – og det tilmed selv om jeg hverken har nået at bage vanillekranse eller flettet julehjerter.

I går fik vi juletræet i hus, ikke helt uden sværdslag. Der var nemlig ikke rigtig nogle pæne træer tilbage i farfars plantage,

så vi måtte reparere lidt på det her og der, bore et par huller i stammen og sætte et par ekstra grene på, hvor det manglede.

Og nu står det der – juletræet i al sin glans – og påminder mig om, at ej heller lykken ligger gemt i det perfekte, men ligeså vel kan findes i det skæve og det asymmetriske – måske kræver det, at du går lidt på kompromis, et skuldertræk i ny og næ, og at du ser tingene fra en ny vinkel.

Men den kan findes.

 

Rigtig glædelig jul

 

“True happiness comes from within yourself, not from someone else.

Don’t make the mistake of waiting on someone or something to come along and make you happy”

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tilbage

2 kommentarer


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php:251 Stack trace: #0 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php(207): callixtus_commenter_link() #1 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(180): callixtus_custom_comments(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(146): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(140): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #4 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(322): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #5 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php(2040): Walker->paged_walk(Array, -1, 0, 0, Array) #6 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callix in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php on line 251