Lykkelig indefra

Er du der stadig?

21 december , 2011 - af Charlotte - Kategori: Ikke kategoriseret
PrintFriendly and PDF

Årsagen til at jeg spørger er, at jeg, som du nok har opdaget, har skiftet platform til wordpress. Jeg har indgået et lovende samarbejde med . På den måde har jeg fået mulighed for at få mit eget domæne og har fået profesionel hjælp til flytningen af min blog. Jeg har længe overvejet at få flyttet bloggen til wordpress, og nu var anledningen der. Der vil blive mulighed for reklamer på bloggen, men i en form, som for mig er acceptabel. Indhold og stil vil forblive den som du kender, ligesom jeg også selv fortsat vil eje bloggen, og alt i alt føler jeg, at jeg er havnet i trygge hænder.

 

Tilmed er der blevet tilføjet nye funktioner til bloggen, som f.eks. en mulighed for at udskrive indlæggene. Jeg skal liiige vænne mig til at skrive i det nye system, så måske bliver der her henover julen lidt længere mellem indlæggene end vanligt. Men har du opdaget, at min blog er flyttet, eller dukker den op, der hvor du plejer at finde den?

 

 

“Twenty years from now, you will be more disappointed by things you didn’t try than by the ones you did.

So throw off the bowlines. Sail away from the safe harbour.

Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Discover.” 

Mark Twain

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tilbage

5 kommentarer


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php:251 Stack trace: #0 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php(207): callixtus_commenter_link() #1 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(180): callixtus_custom_comments(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(146): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(140): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #4 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(322): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #5 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php(2040): Walker->paged_walk(Array, -1, 0, 0, Array) #6 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callix in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php on line 251