Lykkelig indefra

Store beslutninger i hverdagen

03 november , 2011 - af Charlotte - Kategori: livsværdier, træffe beslutninger, værdier
PrintFriendly and PDF

Forleden var min mand og jeg (igen) ude og kigge på sofa. Umiddelbart lyder det jo som en nem beslutning:
Vi mangler en ny sofa, der er et kæmpe udvalg. Så hvad er problemet? Og årsagen til, at vi har set på sofaer over et år nu.
Vi har snakket frem og tilbage, drøftet hvilke kriterier der er vigtigst. Skal sofaen først og fremmest se pæn og stilren ud og dække vores behov for siddepladser til gæster, eller skal det være en flyder til hele familien?

Først i går, faldt tingene på plads for os, efter jeg kom hjem fra læringsgruppe, hvor temaet var værdier.
Da gik det pludselig op for os, at vores dilemma ikke skyldes sofaen i sig selv, men mere handlede om, at vi ikke havde relateret valget til vores værdier i familien.
Med den forståelse lå beslutningen til højrebenet, og nu køber vi en kæmpe sofa, hvor vi alle kan være, flyde ud og hygge os. Måske bliver sofaen knap så stilren og æstetisk, men det er også sekundært.

Og jeg kan ikke lade være med at trække på smilebåndet og reflektere lidt over, hvordan dine livsværdier faktisk kan gå hen og påvirke helt elementære beslutningsprocesser…..
Har du stået i en lignende situation?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tilbage

4 kommentarer


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php:251 Stack trace: #0 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php(207): callixtus_commenter_link() #1 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(180): callixtus_custom_comments(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(146): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(140): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #4 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(322): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #5 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php(2040): Walker->paged_walk(Array, -1, 0, 0, Array) #6 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callix in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php on line 251