Lykkelig indefra

Søndagstanker om indre lykke

27 november , 2011 - af Charlotte - Kategori: hvad er lykke, indre lykke, indre ro, lykkelig
PrintFriendly and PDF

Lyden af stormens susen vrister mig tidligt ud af søvnen, på trods af at jeg såmænd godt kunne blive liggende en stund endnu. Børnene er hos bedsteforældrene og sover sikkert trygt og godt. Men jeg elsker mine tidlige morgener, hvor alting ånder ro, og jeg lister mig ud af min mands arme og ind bag skærmen.

Mine blogindlæg skriver ofte sig selv, tager form i morgenstunden, eller under bruseren. Og i dag er mit hoved da også fyldt med tanker og noget jeg gerne vil dele. Følelser, sindstemninger, refleksioner.
Men i stedet for at få dem ned på papiret, afledes jeg og tager på besøg hos mine naboer i blogland. Jeg kigger indenfor i Megans fortryllende univers. Hendes ord tager bo i mig, og jeg forsvinder helt væk i hendes beskrivelser af november melankoli og indre lykke.

For det kan ikke beskrives smukkere og Megans ord formår at indfange det udefinerbare.
Roen og den indre lykke, der for mig er uløseligt forbundet, og på trods af ydre omstændigheder fylder mig mere og mere, fordi jeg bevidst vælger, at det er den vej, jeg vil gå. Selvom det ikke altid er den letteste.

Kig indenfor hos Megan og lad dig inspirere af  hendes fine ord og billeder.

Det er ikke altid let at finde lykken i sig selv, 
men det er umuligt at finde den andetsteds.
– Agnes Replier –Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tilbage

3 kommentarer


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php:251 Stack trace: #0 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php(207): callixtus_commenter_link() #1 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(180): callixtus_custom_comments(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(146): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(140): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #4 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(322): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #5 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php(2040): Walker->paged_walk(Array, -1, 0, 0, Array) #6 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callix in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php on line 251