Lykkelig indefra

“Shit happens”

16 november , 2011 - af Charlotte - Kategori: Ikke kategoriseret
PrintFriendly and PDF

Jeg har fået en mobil, som har en del nye funktioner i forhold til den gamle. Blandt andet et stort tydeligt ur, der tillader mig selv i mørke at kunne se, hvad klokken er. Så jeg ikke længere behøver lede efter mine læsebriller og tænde lyset først.
Men i den sidste uges tid, har jeg opdaget, at den også har nogle knap så tiltalende funktioner.
Når jeg indstiller vækkeuret i den, fortæller den mig præcis hvor timer, der er til jeg skal op, og her til morgen opdagede jeg, at den også afslører nøjagtig, hvor mange gange jeg har trykket på snoozeknappen!

Normalt plejer det ikke være et stort issue, men mindstepigen har været syg snart en uge nu med maveinfluenza, og vores nattesøvn har derfor været begrænset.
Så her i nat mens jeg lå og holdt hende på maven, tænkte jeg, om jeg ikke kunne installere lidt smartere funktioner i den telefon.
Måske et par affirmationer, der støttede mig i det positive mindset.
Det kunne være min yndlingsaffirmation, som hjælper mig til accept;
Men en blid og kærlig stemme, kunne telefonen sige; “Det er hvad det er”
eller måske mere passende; “Shit happens, just let go”

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tilbage

3 kommentarer


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php:251 Stack trace: #0 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php(207): callixtus_commenter_link() #1 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(180): callixtus_custom_comments(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(146): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(140): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #4 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(322): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #5 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php(2040): Walker->paged_walk(Array, -1, 0, 0, Array) #6 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callix in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php on line 251