Lykkelig indefra

Mandagsinspiration – det vigtigste først

07 november , 2011 - af Charlotte - Kategori: Ikke kategoriseret
PrintFriendly and PDF

Denne uge bliver travl for mig, så travl, at jeg simpelthen har besluttet ikke at tænke den gennem på forhånd, men blot forholde mig til en enkelt dag af gangen.
Kender du det?
Af samme grund, overvejede jeg også, om jeg kunne nå et blogindlæg her til morgen.
Men du skal altså ikke snydes for et lille indlæg.
Så du får de to spørgsmål med på vejen, som jeg altid har i baghovedet, når dagene er travle.
Jeg spørger helt enkelt mig selv;

Hvad er vigtigst for mig nu?
Hvordan bruger jeg min tid bedst nu?

På den måde bliver det nemmere for mig at prioritere i opgaverne, i stedet for at jeg mister overblikket og fokuserer på det, der lige dukker op.
Og lige nu, er det vigtigste vist at komme i tøjet og få vækket børnene, så vi kan komme i gang med ugen.
Må din uge blive god.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tilbage

2 kommentarer


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php:251 Stack trace: #0 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php(207): callixtus_commenter_link() #1 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(180): callixtus_custom_comments(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(146): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(140): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #4 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(322): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #5 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php(2040): Walker->paged_walk(Array, -1, 0, 0, Array) #6 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callix in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php on line 251