Lykkelig indefra

Livet skal ikke bare overstås!

15 november , 2011 - af Charlotte - Kategori: energi og overskud, hold pauser, hverdagstress, lykke, mindfulness
PrintFriendly and PDF

Kender du det, at du har meget travlt frem mod en deadline, og at du kommer til at kigge i kalenderen og tænke; “Jeg skal bare lige fordi den ….., så bliver det anderledes!”

Jeg har 2 eksamener foran mig i midten af december og en fuldt booket kalender indtil da, men jeg har besluttet mig for, at jeg simpelthen ikke vil udsætte livet indtil da.
For det er ofte, sådan du uvilkårligt gør, når du har travlt. Du bider tænderne sammen og skruer op for tempoet. Men i virkeligheden vil den strategi blot føre til, at du bliver udmattet og mister energi og overskud.

Så løsningen kan være, at gøre præcist det modsatte.
At sætte tempoet ned, dvæle mere, huske at holde pauser og være fuldt tilstede lige der, hvor du er.
På den måde når du præcis det samme, faktisk ofte mere.

Helt lavpraktisk minder jeg mig selv om, at gå langsommere fra sted til sted, at være fuldt tilstede i  mine samtaler, tage mig tid til at snakke med mine kollegaer og holde korte pauser i løbet af dagen.
Herudover fortæller jeg mig selv, at “Livet er nu, det skal ikke bare overstås”


Hvordan bevarer du overskud og energi i en travl hverdag?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tilbage

Én kommentar


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php:251 Stack trace: #0 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php(207): callixtus_commenter_link() #1 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(180): callixtus_custom_comments(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(146): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(140): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #4 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(322): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #5 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php(2040): Walker->paged_walk(Array, -1, 0, 0, Array) #6 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callix in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php on line 251