Lykkelig indefra

Kan du være lykkelig hele tiden?

01 november , 2011 - af Charlotte - Kategori: hverdagslykke, lykke, lykkelig, quickfix af lykken
PrintFriendly and PDF

Jeg går og tumler med nogle tanker om livet og lykken, som endnu ikke er faldet helt på plads.
Jovist i glimt, er de der – de klare tanker, men som regel kommer de anstigende noget ubelejligt, i bruseren eller i bilen. Og når jeg så sætter mig til bloggen, så er de pist væk.

Tankerne kredser om lykken som begreb og om positiv psykologi. Men også lidt om, hvilke signaler, jeg selv udsender.
For jeg vil så nødigt have, at det skal virke, som om jeg kan tilbyde et quickfix af lykken, eller som om jeg selv er en jubeloptimist, der udelukkende evner at tænke positive tanker og er lykkelig fra morgen til aften.

Lykken er i min optik et valg, og ikke ubetinget et let valg.
Det kræver daglig øvelse at give lykken fylde i hverdagslivet.
Og samtidig tror jeg også, at du skal arbejde meget med din egen definition af lykken, hvis du ønsker mere hverdagslykke.
Hvis det er en forudsætning for dig, at alle ydre parametre for succes skal være opfyldt, for at du føler dig lykkelig, så kan lykken virkelig få hårde odds. Den mest holdbare form for lykke kommer indefra.

Du er simpelthen nød til at sænke overliggeren og arbejde med lykken ud fra realistiske termer.
Måske kunne lykken bare være, at du er i live, at du er her lige i dette nu?
Du undgår ikke livets dale, det er en del af at være menneske. Ligesom negative følelser også hører med.
Men du kan arbejde på at opholde dig på tinderne mest muligt og komme hurtigere op af dalene.

Jeg har gået “lykkevejen” en tid efterhånden og har gjort mig en del erfaringer, har fået afprøvet på min egen krop, hvad der virker og ikke virker for mig.
Men vejen er lang endnu, og jeg vil højst tænkelig komme på mange afveje.
Min blog hjælper mig på vejen, med at fastholde mit fokus, når jeg kommer på slingrekurs.
Jeg er glad og taknemmelig for, at du har lyst til at følge med og håber, at du kan finde lidt inspiration til din egen rejse.

Og så var der lige det her med de klare tanker. Klokken er ved at være 9 om aftenen. Der er stadig en opvaskemaskine, der skal tømmes og et par madpakker der skal smøres. Men hvem ved, om de ikke dukker op under bruseren i morgen….

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tilbage

9 kommentarer


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php:251 Stack trace: #0 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php(207): callixtus_commenter_link() #1 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(180): callixtus_custom_comments(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(146): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(140): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #4 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(322): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #5 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php(2040): Walker->paged_walk(Array, -1, 0, 0, Array) #6 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callix in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php on line 251