Lykkelig indefra

Gør ikke som jeg!

29 november , 2011 - af Charlotte - Kategori: Ikke kategoriseret
PrintFriendly and PDF
“Its up to you to find beauty in the ugliest days”


I går slæbte jeg mig afsted på arbejde med en cola under armen, efter en nat med roskildesyge.
Min kalender var fuldt booket med samtaler, som jeg havde været nød til at aflyse tidligere, da min datter var syg. Og jeg kunne bare ikke få mig selv til at aflyse igen, også fordi, jeg bare ikke kunne gennemskue, hvor jeg skulle flytte samtalerne til i kalenderen.

Var jeg en god rollemodel?
Et eksempel til efterfølgelse?
Absolut nej!

Da jeg kom hjem, måtte jeg da også bare overgive mig totalt til sofaen
og være taknemmelig for min familie, som tog over.
Og her efter at have sovet fra klokken 7 i går aftes, har jeg det meget bedre.

Læring;
Uanset, hvor travlt du har, så husk at lægge tomme tidsblokke ind i din kalender, du får brug for dem!
Skal du have energi til andre, så skal du ligesom i flyvemaskinen huske at tage din egen iltmaske på først.
Ingen er tjent med, at du kører dig selv flad.

Så i dag skruer jeg ned for blusset, er god ved mig selv og giver kalenderen et ekstra tjek.
Hvad gør du, når sygdom tackler dig og familien?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tilbage

2 kommentarer


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php:251 Stack trace: #0 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php(207): callixtus_commenter_link() #1 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(180): callixtus_custom_comments(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(146): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(140): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #4 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(322): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #5 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php(2040): Walker->paged_walk(Array, -1, 0, 0, Array) #6 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callix in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php on line 251