Lykkelig indefra

Fredagscafeen – byder på frisk luft og Take-away

18 november , 2011 - af Charlotte - Kategori: Ikke kategoriseret
PrintFriendly and PDF

Ja for i dag vil jeg ikke byde dig indenfor :-)
Ene og alene fordi vi stadig smitter; mindstepigen er endnu ikke helt rask, og efter sådan en uge kan det aflæses ikke kun på mængden af vasketøj, men også på trætheden i forældrenes øjne.

Nogle gange skal der en ekstra indsats til for at holde lykken, særligt her midt i novembers mørke, med sygdom og travlhed.
Når det hele bliver lidt for uoverskueligt, minder jeg gerne mig selv om min amerikanske coachtræners mantra; “This too will pass!”
For han har jo ret, det går over. November forvandler sig til decembers måneds hygge og julelys, børnene bliver raske, og vi kommer til bunds i vasketøjet  får vasket tøj igen.

Og stadig er der glædesperler at samle, selv om der måske er lidt længere i mellem dem.
I går aftes fik jeg f.eks. mulighed for at tage med teenagerne i biografen, mens min mand blev der hjemme.
Vi nød det i fulde drag, og da jeg kom hjem, var mindstepigen faldet i søvn i sin fars arme. Da hun hørte mig, åbnede hun lige det ene øje og sagde; “Mor, jeg har savnet dig!”, hvorefter hun igen overgav sig til søvnen.

Så nej, i dag får du ikke en sofaplads, men jeg har kaffe og the på kanden, og jeg rækker det gerne ud af køkkenvinduet, mens du går en rask tur ned af markvejen og tænker lidt over;

Hvilke glædesperler har du samlet i ugen der er gået?

“Only Robinson Crusoe had everything done by Friday.”

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tilbage

3 kommentarer


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php:251 Stack trace: #0 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php(207): callixtus_commenter_link() #1 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(180): callixtus_custom_comments(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(146): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(140): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #4 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(322): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #5 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php(2040): Walker->paged_walk(Array, -1, 0, 0, Array) #6 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callix in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php on line 251