Lykkelig indefra

Fredagscafeen – balancerer din uge?

PrintFriendly and PDF

Fredagen kommer altid lidt bag på mig, a la er det allerede blevet fredag igen?
Men mon det ikke i grunden er et godt tegn, det ville vist være værre, hvis du slæbte dig gennem ugen kun med tanke på, at det snart skulle blive weekend.
Der er fart på mine uger for tiden. Diplomuddannelsen tager en del tid og betyder, at det øvrige arbejde skal komprimeres og læg dertil et guldbryllup og 2 børnefødseldagsdage.

I den uge der er gået, har jeg da også fået lagt alt for mange aftaler ind i min kalender, men blev heldigvis reddet af et par aflysninger, der gjorde at tingene alligevel balancerede.
Derfor har jeg besluttet, at jeg vil være på forkant med næste uge og allerede nu gå den efter i sømmene.
Inspireret af forfatter og foredragsholder Gitte Koldtoft vil jeg gennemgå mit energiregnskab, så min konto ikke kommer fuldstændig i underskud.

Overtræk på energikontoen medfører nemlig, at du føler dig drænet og træt og har lettere ved at blive irriteret og stresset. Hvorimod plus på kontoen giver overskud og energi nok til både dig selv og andre.
Helt lavpraktisk afstemmer du kontoen ved at gennemgå den kommende uge  for at se, om der er balance mellem energidrænende og energigivende aktiviteter.
For mit vedkommende betyder det, at der er et par aftaler, der skal ændres og et par ting, der skal uddelegeres.

Men sæt dig nu endelig ned her i cafeen en stund, skænk dig en varm drik og kig i din kalender.

Hvordan ser dit energiregnskab ud for den kommende uge?
Balancerer den?
Og hvis ikke, hvad kunne du så ændre?

“The bad news is time flies. The good news is you’re the pilot” 
Michael Altshuler

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tilbage

4 kommentarer


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php:251 Stack trace: #0 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php(207): callixtus_commenter_link() #1 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(180): callixtus_custom_comments(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(146): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(140): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #4 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(322): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #5 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php(2040): Walker->paged_walk(Array, -1, 0, 0, Array) #6 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callix in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php on line 251