Lykkelig indefra

Bekymringer er lykkens fjende

06 november , 2011 - af Charlotte - Kategori: kontrolcirklen, teenagere og bekymring
PrintFriendly and PDF

Og ikke kun lykkens fjende, men også søvnens, skulle jeg hilse og sige.
Jeg har tilbragt den ene halvdel af natten med at glo på en mobiltelefon og den næste som en soldat på vagt.
Årsag? En teeenagesøn, som var i byen og ikke lod høre fra sig, en uklar aftale, da han var taget i byen nede fra sin far, og en diffus uro hos mig.

Normalt er jeg blevet bedre til at give slip, altså som i; jeg kan nu nøjes med 3 kontrolsmser og stopper gerne på det tidspunkt, hvor mine teenagebørn svarer retur; “JA, JA, mor!!”
Enkelte nætter har jeg tilmed taget mig selv i at vågne efter en tung nats søvn, og piske ned af trapperne for at tjekke om teenagesønnen har formået at komme hjem, uden jeg har bekymret mig om det.
Så ja, det går skam fremad ift. bekymringsgenet.

Men i nat måtte jeg flere gange rundt i kontrolcirklen, som ellers normalt virker.
Er det her inden for min kontrol? Nej! Kan det så nytte noget, at jeg bekymrer mig om det? Nej!

Uanset hvad blev de der – de urolige tanker. Midt på natten hørte jeg endelig en bil, og hjem kom en meget dårlig teenager, som for første gang havde indset, hvor hårdt alkohol kan slå. Heldigvis havde hans kammerater hjulpet ham og havde fået arrangeret kørelejlighed hjem.

Læring? Bekymringer med reelt grundlag kræver, at du lægger en strategi og finder en løsning.

I dette tilfælde, skal jeg blandt andet have snakket med min søn om, at det altså er ok at vække mor klokken midt om natten, hvis man har brug for at blive hentet.

Og for hans vedkommende, tja, jeg hørte i hvert fald en del udsagn om forandring i nat….

Ps. Jeg er på vej på makeupkursus med min teenagedatter. Titlen på kurset er; Tryl med makeup!

Gad vide, om det kan trylle store poser og sorte rande under øjnene væk.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tilbage

3 kommentarer


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php:251 Stack trace: #0 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php(207): callixtus_commenter_link() #1 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(180): callixtus_custom_comments(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(146): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(140): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #4 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(322): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #5 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php(2040): Walker->paged_walk(Array, -1, 0, 0, Array) #6 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callix in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php on line 251