Lykkelig indefra

Mandagsinspiration – Gul bil! Knib!

03 oktober , 2011 - af Charlotte - Kategori: bryd vanen, forandringer, lav en praksis, skridt til forandring
PrintFriendly and PDF

Kender du den leg, hvor du i det øjeblik, du ser en gul bil, skal udbryde “Gul bil” og dernæst give den nærmeste et klask på armen? Eller er den leg kun udbredt hos børn på landet?

Nå men, om ikke andet, er legen blevet så indgroet her hos os, at selv når mine børn ikke er med mig, så tager jeg mig selv i at udbryde “Gul bil”, hver gang, jeg ser én.
Det er virkelig blevet en indarbejdet vane. Og så var det jeg tænkte, at det kunne være så smart lige at kombinere den vane med noget, som var godt for helbreddet. A la gul bil – knib, gul bil – drik vand eller gul bil – tag 3 dybe vejrtrækninger?

For når vi får indarbejdet gode vaner, kan vi opnå store fremskridt i forhold til ændringer i vores livsstil. Men det gælder om at få skabt en praksis/en rutine, som understøtter de resultater, du gerne vil opnå.
Det er langt nemmere at fastholde de nye vaner, når de opretholdes af et system, der fastholder dig og gør, at tingene nærmest automatiseres.
Du tænker jo f.eks. ikke længere over, hvorvidt du skal børste tænder hver morgen?

På hvilket område af dit liv, kunne du tænke dig at skabe en praksis?

  • Motion
  • Meditation
  • Sund mad
  • Taknemmelighed
  • Ordne have
  • …………
Første skridt er altid ønsket om forandring, og hvis du har brug for at træde blot et lille forandringsskridt, kan du jo starte næste gang, du ser en gul bil…
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tilbage

2 kommentarer


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php:251 Stack trace: #0 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php(207): callixtus_commenter_link() #1 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(180): callixtus_custom_comments(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(146): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(140): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #4 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(322): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #5 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php(2040): Walker->paged_walk(Array, -1, 0, 0, Array) #6 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callix in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php on line 251