Lykkelig indefra

Fredagscafeen – trænger du også til en lur på sofaen?

28 oktober , 2011 - af Charlotte - Kategori: Ikke kategoriseret
PrintFriendly and PDF

Hold da helt fast, det har været en travl og udfordrende uge.
Men heldigvis er det gået godt. Min mor er blevet udskrevet fra hospitalet og har det bedre.
Og min start på uddannelsen i Motivation har været rigtig lovende.

Nu blev det – endelig – fredag, og jeg sidder her og prøver at indhente lidt af det arbejde, som jeg har forsømt.
Men helt ærligt, jeg er ikke særlig effektiv, trænger mest af alt til en middagslur. Kan virkelig mærke, at jeg trænger til en time-out. En tur på sofaen, måske efterfulgt af en rask gåtur.
Derfor tænker jeg, at hvis jeg skal tage min egen medicin, så er det netop det jeg skal gøre, i stedet for at presse mig selv yderligere.
Det er nemlig præcis det, der ofte sker, når du har travlt. Du presser dig selv hårdere og sætter tempoet i vejret, i stedet for at unde dig selv en pause, så du bliver i stand til at vende tilbage med ny energi.

Når livet giver dig udfordringer, og du føler, at du er kørt lidt træt, så prøv at stille dig selv spørgsmålet;

“Hvad kunne være den bedste ting, jeg kunne gøre for mig selv lige nu?”

Og giv dig selv tid til at lytte til svaret.

Jeg rykker gerne og giver dig en plads her på sofaen.

“Livet bliver en lang deadline, hvis vi ikke giver os tid”
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tilbage

2 kommentarer


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php:251 Stack trace: #0 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php(207): callixtus_commenter_link() #1 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(180): callixtus_custom_comments(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(146): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(140): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #4 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(322): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #5 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php(2040): Walker->paged_walk(Array, -1, 0, 0, Array) #6 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callix in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php on line 251