Lykkelig indefra

Vil du hjælpe Mette?

06 september , 2011 - af Charlotte - Kategori: Ikke kategoriseret
PrintFriendly and PDF

I går fik jeg en mail fra Mette, som virkelig befinder sig i et dilemma. Hun opfordrer mig til at dele problemstillingen her på bloggen, for måske har nogle af mine søde læsere input?

Mette er midt i en værdikonflikt. Hun har høj værdi på “anerkendelse”, og tog derfor på et tidspunkt en svær beslutning om et skoleskifte til hendes børn. Fra en privatskole til en lilleskole, hvor både børn og forældre er blevet mødt og anerkendt som dem de er.

En anden af Mettes værdier er “læring”. Det er vigtigt for hende, at børnene får faglige udfordringer og viden, så de bliver rustet til at klare sig i samfundet. Den sidste værdi, føler hun ikke længere, bliver indfriet på lilleskolen, hvor der er væsentligt mindre undervisning end i en almindelig folkeskole. Hendes ældste barn har derfor skiftet skole igen, nu til en folkeskole, og får de faglige udfordringer, som hun har efterspurgt.

Derfor overvejer hun også at tage sin yngste søn ud af lilleskolen, men er ulykkelig over det, da han trives på mange andre områder. Mette spørger, hvad man gør, når ens værdier ikke er forenlige?
Et blog indlæg fra mig om værdier er på trapperne, men indtil da vil det glæde mig, hvis du har en kommentar til Mette.

Hvad ville du gøre i den situation? Har du prøvet noget tilsvarende?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tilbage

8 kommentarer


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php:251 Stack trace: #0 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php(207): callixtus_commenter_link() #1 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(180): callixtus_custom_comments(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(146): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(140): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #4 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(322): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #5 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php(2040): Walker->paged_walk(Array, -1, 0, 0, Array) #6 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callix in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php on line 251