Lykkelig indefra

Velkommen på fredagsbar

02 september , 2011 - af Charlotte - Kategori: Ikke kategoriseret
PrintFriendly and PDF

Det er fredag, solen skinner og fuglene synger. Der er udsigt til godt vejr hele weekenden.
Det skal da fejres her på bloggen.

Sommetider føles det lidt mærkværdigt at blogge. Jeg skriver forholdsvist personligt om mit eget liv og min hverdag. Via bloggens status kan jeg se, at der efterhånden er rigtig mange, som følger med.
Og der er jeg meget taknemmelig over.
Men jeg kender trods alt kun en brøkdel af jer.

Så hvem er du derude?
Har du ikke lyst til at komme ind her i fredagsbaren og lægge en kommentar?
Du kan se under FAQ, hvordan du bærer dig ad.

Måske skrive;

  • God weekend og skål 
  • Din blogs navn og hvad den handler om, hvis du har en blog selvfølgelig.
  • Dit yndlingscitat
  • Hvad du skal lave i weekenden?
  • Hvorfor du følger med herinde på min blog?
  • Eller bare hej ;-)

Lad mig selv starte;

Jeg skal hygge mig med mine piger i weekenden, mens min mand forhåbentlig skal i marken og have høsten i hus.Vi har planlagt mindst et loppemarked og overvejer en tur i zoo.

Ps. Jeg kunne ikke finde et eneste billede af mig selv med en drink i hånden. Hvor kedeligt er det lige?
Det tætteste, jeg kunne komme det, var et billede af mig og en lilla elefant….

Skål og god weekend! 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tilbage

10 kommentarer


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php:251 Stack trace: #0 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php(207): callixtus_commenter_link() #1 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(180): callixtus_custom_comments(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(146): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(140): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #4 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(322): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #5 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php(2040): Walker->paged_walk(Array, -1, 0, 0, Array) #6 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callix in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php on line 251