Lykkelig indefra

Undskyld for rodet!

PrintFriendly and PDF

Min blog har ændret design i ugens løb takket være dygtige Marie med bloggen Ladybird
Tanken var, at bloggen skulle blive lidt mere overskuelig for dig som læser.
Jeg håber, at det har virket efter hensigten.

Her en en lille gennemgang af ændringerne;

Min coachingydelser og min e-bog om hverdagslykke er nu samlet under menupunktet; Shop
Så er det til at finde, hvis du efterspørger det og til at navigere udenom, hvis du ikke har det behov.
Du er dog altid velkommen til at skrive til mig, hvis du skulle have spørgsmål vedrørende coaching.
Som læser af min blog, får du rabat  på de forskellige pakker.

Lykkepanelet har fået sit eget menupunkt, for det fortjener det. En række skønne læsere har allerede tilbudt at give sit besyv med, hvis du har et dilemma eller en udfordring, du gerne vil have sparring på. Så skriv endelig til mig, hvis du har noget på hjertet, det kan selvfølgelig være fuldstændigt anonymt.

For at fejre ændringerne, har jeg en Give Away i støbeskeen. Jeg er godt i gang med at indsamle nogle lykkepakker og har allerede nogle fine ting. Hvis du har noget, du gerne vil donere med relation til lykke, personlig udvikling eller wellness, må du meget gerne lade mig det høre.

Lykkelig Indefra er nu også at finde på Facebook, for dem som synes, at det er nemmere at blive opdateret, når du alligevel er derinde.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tilbage

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *