Lykkelig indefra

Mandagsinspiration – nogle gange er det så lidt, der skal til

26 september , 2011 - af Charlotte - Kategori: arbejdsglæde, spred glæde
PrintFriendly and PDF

Forleden da jeg kom på arbejde, stod der en flødebolle på mit skrivebord. Med et smil takkede jeg min nærmeste kollega, som sagtens kunne finde på en sådan handling, men nej, den var ikke fra hende. Og sørme om der ikke også stod en flødebolle på hendes bord. Det var først op af dagen, at vi opdagede, hvem flødebollen kom fra. Og nej, hvem giveren var, er faktisk heller ikke væsentligt. Men snarere den glæde som den lille gestus vakte.

I dag er det mandag, ovenpå en skøn solrig weekend. Hvordan kan du medvirke til at gøre dagen en tand bedre for dine nærmeste?
En blomst på bordet?
En kop kaffe?
Et kompliment?

Nogle gange, er det så lidt, der skal til……

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tilbage

3 kommentarer


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php:251 Stack trace: #0 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php(207): callixtus_commenter_link() #1 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(180): callixtus_custom_comments(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(146): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(140): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #4 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(322): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #5 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php(2040): Walker->paged_walk(Array, -1, 0, 0, Array) #6 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callix in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php on line 251