Lykkelig indefra

Lykkepanelet – vil du hjælpe en fortvivlet teenagemor?

20 september , 2011 - af Charlotte - Kategori: dilemma, Lykkepanel
PrintFriendly and PDF

Jeg har fået en mail fra en fortvivlet læser, som vil høre, om lykkepanelet kan bidrage med nogle gode råd og input til en svær situation. Her er hendes ord;

“Min teenager på 15 år forlod huset i vrede i onsdags, vi skriver mandag i dag. Hun tog hjem til sin far.
Hun er sur over alle de regler der er hjemme hos os (min nye mand og jeg har 2 drenge på 1 og 7 år), og synes, at der er for mange børn.

Min ex mand og jeg var enige om, at det nok ville være godt for hende med lidt luft. Men jeg troede også, at det nu var ved at være nok for hende, det er det så ikke. Min ex mand var lige fordi i morges og fortalte, at hun ikke er vred længere, men at hun ikke vil hjem pt.. Hun er træt af den mellemste af hendes små brødre og min mand (hendes papfar, som hun har kendt i 9 år).

Det skal lige siges, at der var en periode på 4-5 år hvor min ex mand ikke var der som far (af personlige årsager), og der var min mand (hendes papfar) der.
Jeg føler mig svigtet og forrådt! Nu har jeg været der hele vejen igennem, igennem alle de år hvor tingene ikke altid var lette, der hvor han svigtede som far. Jeg har ikke ”bare” kunne vælge hende til og fra som han har gjort! Og nu vælger hun så at vende ryggen til alt hvad jeg står for!

Og så den vrede mod min mand (hendes papfar). Han er verdens sødeste mand, som vil hende alt det gode i verden. Men ja, han stiller regler om, at lektierne skal laves, at sengetiderne skal overholdes, at skolen skal passes. Ligesom jeg gør. Men vi er også åbne for at have hendes kæreste sovende en hel weekend. Min mand (hendes papfar) byggede sågar en lille hytte i haven til hende, så hun og venner/veninder/kæresten kunne være der og have lidt mere privatliv. 
Så ja, jeg føler mig forrådt! Ved jo godt, at det er en barnlig følelse, men den er der!”
Kære lykkepanel og alle andre af mine søde læsere – en kommentar fra jer vil være kærkommen!

Ps. Skulle kommentarfeltet drille, så er der også mulighed for at kommentere på indlægget via Facebook

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tilbage

8 kommentarer


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php:251 Stack trace: #0 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php(207): callixtus_commenter_link() #1 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(180): callixtus_custom_comments(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(146): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(140): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #4 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(322): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #5 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php(2040): Walker->paged_walk(Array, -1, 0, 0, Array) #6 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callix in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php on line 251