Lykkelig indefra

Kører du også på automatpilot?

24 september , 2011 - af Charlotte - Kategori: mindfulness, slukke for tankerne, vær i nuet
PrintFriendly and PDF

I morges da jeg kiggede ud på det pragtfulde efterårsvejr, fik jeg et erindringsglimt tilbage til en oplevelse, der ligger mange år tilbage.
Jeg var i sommerhus med en god ven, og vi gik en lang tur langs vandet og videre ind i skoven.
Vi havde god tid, intet vi skulle nå, masser af tid til bare at dvæle. Solen skinnede, luften var klar, og vi slentrede rundt i timevis.

Det slog mig, hvorfor netop denne gåtur, har taget bo så dybt i mine erindringer.
Jeg var tilstede, helt nærværende, med krop og sind.
Hvor tit er du det?
Personligt oplever jeg ofte at køre på automatpilot.
Helt konkret når jeg kører i bil, og pludselig opdager hvor langt jeg er kommet, uden at have været bevidst om det.
Men ligeså ofte i den travle hverdag, hvor mine tanker, i stedet for at være i nuet, er ved det næste jeg skal nå.

Det kræver bevidsthed og vilje at holde sig til nuet, men det er utroligt godt givet ud, både på lykkekontoen og antistresskontoen.
I denne weekend lader det til, at vi bliver velsignet med et helt fantastisk efterårsvejr.
Jeg skal ud i det, slukke for tankestrømmen, trække vejret, bruge mine sanser og bare være tilstede.
Skal du med?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tilbage

2 kommentarer


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php:251 Stack trace: #0 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php(207): callixtus_commenter_link() #1 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(180): callixtus_custom_comments(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(146): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(140): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #4 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(322): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #5 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php(2040): Walker->paged_walk(Array, -1, 0, 0, Array) #6 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callix in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php on line 251