Lykkelig indefra

Kærestesnak på sengekanten

01 september , 2011 - af Charlotte - Kategori: børn og lykke, humor, lykkelig
PrintFriendly and PDF

“Mor, vil du høre noget helt vildt pinligt?” spurgte mindstepigen, da hun blev puttet i går aftes.
 “I dag skulle jeg hjælpe en af mine veninder med at spørge en dreng, om de skulle være kærester!”
 “Og han sagde JA!”

“Nå da, hvordan er de så kærester?” spurgte jeg. “Det ved jeg da virkelig ikke mor, jeg er jo kun 7 år!”
“Men jeg kunne faktisk godt tænke mig en kæreste helt selv, jeg har kun haft en, som jeg delte med min veninde”

Jeg nød den lille stund af nærhed, mens jeg forsøgte at bevare en passende grimasse.
Vidste du, at voksne i gennemsnit griner 4 gange dagligt, mens børn i gennemsnit griner over 400 gange om dagen?!
Vi har noget at lære på det felt, og når vi griner frigives der lykke-endorfiner.
Så det er bare med at få grinet i dagligdagen og lade sig rive med, når f.eks. børnene skaber en anledning.


En lille godnathistorie; 
“En dag så en dreng en smuk pige, han fulgte efter hende 
hver dag i en uges tid. 
 Så tænke pigen lad mig lige spørge ham, hvorfor han følger efter mig. 
Så spurgte hun om hvorfor han fulgte efter hende,
 så svarede drengen;” Min mor har lært mig en ting. 
Det er at følge efter sine drømme.”
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tilbage

2 kommentarer


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php:251 Stack trace: #0 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php(207): callixtus_commenter_link() #1 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(180): callixtus_custom_comments(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(146): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(140): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #4 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(322): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #5 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php(2040): Walker->paged_walk(Array, -1, 0, 0, Array) #6 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callix in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php on line 251