Lykkelig indefra

Fra pessimist til optimist – unik mulighed for at følge med i udviklingen.

PrintFriendly and PDF

I går fik jeg en kommentar på bloggen fra Benny, som er en af de meget modige deltagere i DR2’s spændende program “Pessimisterne.”
Benny skriver, at han blogger om sine oplevelser, og hvis du som læser har lyst til at følge med, har jeg fået linket her; Benny fra DR2’s pessimisterne

Jeg kan varmt anbefale dig at følge med i programmet, som jeg før har omtalt, og som sendes om mandagen kl. 20, men som også kan ses efterfølgende på nettet.
De øvelser og værktøjer, som de anvender i programmet, er så fint i tråd med dem, som jeg normalt skriver om her på bloggen og i min e-bog om hverdagslykke.
I denne lille video, har Benny skrevet en tale i hans kones navn.

Øvelsen går normalt på, at du skal forestille dig, hvilken tale du gerne vil have dine nærmeste skal holde om dig til din begravelse.
Men som Benny også beskriver det, er det virkelig en benhård øvelse. Jeg anvender den derfor nogle gange i modificeret form, og beder mine klienter om at skrive den tale, de gerne vil høre om sig selv til deres 80 års fødselsdag. Uanset hvordan du laver øvelsen, giver den et fantastisk indblik i, hvad der er det vigtigste for dig i livet og afdækker dine kerneværdier.

Når du laver øvelsen, så prøv at skrive frit og ucensureret, fra hjertet.
Du kan lade dig inspirere af følgende spørgsmål;

  • Hvad vil jeg gerne huskes for?
  • Hvad var virkeligt vigtigt for mig i livet?
  • Hvad stod jeg for, hvilke personlige kvaliteter og styrker havde jeg?
  • Hvordan var mit forhold til familie, venner, kollegaer og til folk generelt?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tilbage

2 kommentarer


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php:251 Stack trace: #0 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php(207): callixtus_commenter_link() #1 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(180): callixtus_custom_comments(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(146): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(140): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #4 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(322): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #5 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php(2040): Walker->paged_walk(Array, -1, 0, 0, Array) #6 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callix in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php on line 251