Lykkelig indefra

Du er det dyrebareste jeg har

10 september , 2011 - af Charlotte - Kategori: anerkendelse, dyrebar, værdsættelse
PrintFriendly and PDF

“Det er en stille morgen
Og solen kigger ind
Jeg vågner ganske langsomt
Mens du aer min kind

Og der er ikke noget at sige
Nej, sådan er det bare
Du er det dyrebareste jeg har”

Anne Linnet

Mine piger og jeg er begyndt at købe cder på loppemarkeder, helst af danske kunstnere.
Vi nyder at høre dem i bilen for fuld musik, og personligt synes jeg det er lidt skønt, at de får hørt musik, fra da mor var ung.

Lige nu hører vi Anne Linnet, og da jeg hørte nummeret “Søndag i April” blev jeg straks bragt tilbage til min spæde ungdom.
Det må have været den allerførste fødselsdag, jeg holdt for hele klassen, og Brian klassens seje dreng (som jeg var håbløst forelsket i) gav mig en badge, hvorpå der stod; “Du er dyrebar!”

Sandsynligvis var det hans mor, der havde købt den.
Men jeg husker stadig den følelse det vakte hos mig – åh, jeg var dyrebar. Han syntes rent faktisk, at jeg var noget særligt. Er lige ved at tro, at jeg stadig har det badge et sted…..

Det fik mig til at tænke over, om vi husker at fortælle hinanden det nok?
Hvornår har du sidst fortalt dine nærmeste, at de er dig dyrebare?
Vi vokser som mennesker ved at blive anerkendt og værdsat…..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tilbage

3 kommentarer


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php:251 Stack trace: #0 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php(207): callixtus_commenter_link() #1 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(180): callixtus_custom_comments(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(146): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(140): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #4 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(322): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #5 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php(2040): Walker->paged_walk(Array, -1, 0, 0, Array) #6 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callix in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php on line 251