Lykkelig indefra

Sådan får du ro og overskud på 2 minutter

24 august , 2011 - af Charlotte - Kategori: meditation, mindfulness, ro og overskud
PrintFriendly and PDF

I går eftermiddags kom pigerne og jeg fortravlede ind af døren. Det havde været en hektisk dag for os alle, og vi var godt trætte.
På køkkenbordet lå en mindfulness cd fremme, som jeg havde fået gratis med i Femina.
Min store datter greb den, hev fat i mindstepigen og meddelte, at nu ville de gå ind og meditere på værelset.
De fandt deres hovedpuder frem, slukkede lyset og satte sig på hver deres pude i yogastilling.

Deres trætte mor spurgte smilende, om hun mon kunne få en plads på gulvet. Og så sad vi der godt ½ time og slappede helt af. Stressen og uroen forsvandt ud af kroppen, og senere da mindstepigen skulle sove, tændte hun for cden igen og gik ud som et lys på 2 minutter.

Og det geniale er faktisk, at det ikke behøver tage meget længere tid, lige at give sig selv en pause og lade op igen. Ingrid Ortmann har indtalt de skønneste guidede meditationer, som er så korte, at vi alle kan finde tiden. Kan kun opfordre til at smutte forbi kiosken i dag og se, om de stadig har cden med i Femina.

Da jeg kom op til computeren senere på aftenen opdagede jeg tilmed, at min dygtige kollega og stresscoach Lykke Zina Olsen havde sendt mig et link til en mindfulnessøvelse.
Den varer lidt længere, men tiden er godt givet ud, for den virker!
Jeg har fået lov til at dele linket med dig her;  http://www.youtube.com/user/lykkezina1#p/a/u/1/_mDZXzTMVjE

Med udsigt til et travlt efterår, vil jeg forsøge at få en daglig mindfulness praksis. Det lader åbenbart til, at pigerne gerne vil være med, så måske skal det være et lille aftenritual.
Og når det kun tager 2 minutter, er det jo faktisk hurtigere end at handle i Fakta…..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tilbage

5 kommentarer


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php:251 Stack trace: #0 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php(207): callixtus_commenter_link() #1 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(180): callixtus_custom_comments(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(146): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(140): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #4 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(322): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #5 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php(2040): Walker->paged_walk(Array, -1, 0, 0, Array) #6 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callix in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php on line 251