Lykkelig indefra

Når læserne vil have perleplader – skal de da have dem!

23 august , 2011 - af Charlotte - Kategori: perleplade opskrifter, perleplader
PrintFriendly and PDF

Når jeg tjekker mine søgeord på bloggen, dukker de samme ord op igen og igen.
Og nogle af dem, jeg morer mig mest over er; perleplader/perleplade opskrifter og skabeloner,

Fordi dem der kender mig IRL, ved om noget, at jeg ikke er en typisk perleplademor.
Jeg har simpelthen ikke tålmodighed nok til at hellige mig det, og det går som regel galt, når jeg skal stryge børnenes flotte kreationer bagefter. Enten smelter jeg perlerne helt og aldeles sammen eller også ryger de fra hinanden.

Men sidste efterår kom mindstepigen hjem med en opskrift på perle ugler, som hele familien altså blev grebet af.
Selv storebror, fordi vi fik en fiks ide om at pynte juletræet med ugler og kugler.
Og midsanten om jeg ikke opdagede, at det faktisk var helt afstressende at sidde der og lave perleplader sammen med familien.
Sikkert fordi jeg ikke var i stand til at tænke en eneste anden tanke af bar koncentration.

Så hermed må jeg jo hellere slå et slag for antistressende perleplader og bringe ugleopskriften igen.
Og læg så lige mærke til, den flotte drage ved siden af som jeg min datter har lavet.
Den må også kunne kopieres af perleplade entusiaster.
Og hvis I nu alligevel læser med, jer der søger på perleplader – så læg gerne et godt råd om at stryge de pokkers plader.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tilbage

3 kommentarer


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php:251 Stack trace: #0 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php(207): callixtus_commenter_link() #1 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(180): callixtus_custom_comments(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(146): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(140): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #4 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(322): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #5 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php(2040): Walker->paged_walk(Array, -1, 0, 0, Array) #6 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callix in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php on line 251