Lykkelig indefra

En personlig beretning – om at turde lytte til hjertet.

13 august , 2011 - af Charlotte - Kategori: skoleskifte, træffe valg
PrintFriendly and PDF

Han banede sig insisterende hen til mig gennem menneskemængden og lagde hånden på min skulder.
Der var gået et år, siden jeg sidst havde talt med ham. Dengang sad jeg grådkvalt i min store datters klasseværelse og snakkede om skoleskifte.

Han var en engageret klasselærer, der havde gjort alt hvad der stod i hans magt for at få klassen til at fungere. Netop det faktum gjorde beslutningen endnu sværere. Vi var dog enige. Min datter mistrivedes og havde gjort det længe. Hun græd flere gange om ugen og var begyndt at udvikle spiseproblemer. Men som han sagde til mig, med alvor i stemmen, så var det jo ikke sikkert, at det ville blive bedre i en ny klasse.

I går var det derfor en rørt lærer, der kom over til mig. Vi var til koncert i klubben, og min datter optrådte med sine nye kammerater. Hendes klare stemme gav os gåsehud, da hun stod der på scenen og sang stolt og glad. “Charlotte” sagde han, “Hvor var det bare den helt rigtige beslutning! Sådan havde vi aldrig fået hende at se på den gamle skole, jeg er så glad for at opleve det!”

Og jeg tænkte et år tilbage, på en grædende pige, som var bange for det nye og på hvor meget jeg havde været i tvivl, om jeg gjorde det rigtige på hendes vegne. Men stemmen i hjertet holdt fast, og i går var der kun sang og glæde!

“How do the geese know when to fly to the sun? Who tells from the season?
 How do we humans know, when its time to move on?
 As with the migrant birds, so surely with us, there is a voice within, 
if only we would listen to it, thats tells us so certa”  

Elisabeth Kubler-Ross
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tilbage

5 kommentarer


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php:251 Stack trace: #0 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php(207): callixtus_commenter_link() #1 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(180): callixtus_custom_comments(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(146): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(140): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #4 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(322): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #5 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php(2040): Walker->paged_walk(Array, -1, 0, 0, Array) #6 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callix in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php on line 251