Lykkelig indefra

Siga Siga

03 juli , 2011 - af Charlotte - Kategori: Hver i nuet, siga siga, vær her nu
PrintFriendly and PDF

Det er tidlig morgen, den sidste dag af vores ferie på Kreta.
Jeg sidder i strandkanten og nyder freden, suger solen til mig og lytter til lyden af en tøffende fiskekutter, den eneste lyd, der bryder stilheden. Jeg forsøger at sætte indre ord på de følelser, der fylder mig.
Først og fremmest er det fred, en følelse af, at alt er helt som det skal være, eller nok skal blive det, at de ting, som optog mig så meget inden min afrejse, ikke behøver forjages.

Levealderen for græske kvinder er langt over gennemsnittet, de bliver ofte over 90 år. Forklaringen skulle være masser af olivenolie, men også den græske mentalitet. Her findes ikke stress og jag, ting tager den tid, ting tager. De har ligefrem et udtryk, der dækker tankegangen; “Siga, Siga”, som betyder noget i retning af; langsomt, langsomt, vi når det nok.

Siddende der på stranden, tager jeg følelsen til mig, beslutter mig for at tage den med mig hjem til det travle nord. Minde mig selv om, at det ikke behøver gå så stærkt, når hverdagen atter tager fart. Sætte min kano ned i floden og lade mig føre med, i stedet for så hektisk at padle mod strømmen.
Jeg rejser mig og går…. ganske langsomt…. op mod hotellet og min sovende familie.
Siga Siga….


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tilbage

6 kommentarer


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php:251 Stack trace: #0 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php(207): callixtus_commenter_link() #1 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(180): callixtus_custom_comments(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(146): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(140): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #4 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(322): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #5 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php(2040): Walker->paged_walk(Array, -1, 0, 0, Array) #6 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callix in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php on line 251