Lykkelig indefra

Mandagsinspiration;Tager det mindre end 2 min?

PrintFriendly and PDF

Her i regnvejrsdagene har jeg benyttet lejligheden til at få muget ud på børnenes værelser, og nej hvor har det lettet.
Rod og bunker har det med at dræne, og når du får ryddet ud, kan du bogstaveligt talt mærke det på dit energiniveau.

I dag er det første arbejdsdag efter 3 ugers ferie, og min mailboks og mit skrivebord ligner tilnærmeligvis børnenes værelser inden oprydningen.
Jeg har heldigvis bevidst valgt at sætte den første dag efter ferien af til oprydning.
Først når mailboksen er tømt, og jeg har fået dannet mig et overblik, slår jeg autoreply og telefonsvarer fra igen. Af samme grund, tager jeg tidligt på arbejde, så jeg kan arbejde uforstyrret.

Og så vil jeg benytte mig af den lille tommelfingerregel; det der tager mindre end to minutter at lave, gør jeg med det samme. Ellers dukker det samme dokument eller den samme mail bare op igen og igen og kræver min stillingtagen.

Første udfordring vil dog blive at huske mit password til computeren….

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tilbage

4 kommentarer


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php:251 Stack trace: #0 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php(207): callixtus_commenter_link() #1 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(180): callixtus_custom_comments(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(146): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(140): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #4 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(322): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #5 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php(2040): Walker->paged_walk(Array, -1, 0, 0, Array) #6 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callix in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php on line 251