Lykkelig indefra

Tør du tænke på dine efterladte?

16 juni , 2011 - af Charlotte - Kategori: angel kit foundation
PrintFriendly and PDF

Måske tænker du, at dette er et tungt emne at tage op på en blog om indre lykke, men døden er i min verden en del af livet. Hvis du husker på, at du skal dø, øger det uvilkårligt din opmærksomhed på at leve livet, mens du er her. I mit netværk har jeg en dygtig fysioterapeut, som er en del af Angel Kit Foundation, som arbejder på at forbedre den sidste tid for døende. Du kan se hvordan i videoen hernede.

Susanne Binau, som er stifter af fonden, anbefaler dig at lave en mindekasse til dine pårørende;
“Jeg vedlægger bøger jeg har skrevet, div. breve, artikler, smykker, billeder osv. Iøvrigt en ide at give videre til forældre fordi nogle (desværre) dør pludseligt og før børnene er blevet store nok til at huske dem. Jeg ved at minderne betyder alt for de efterladte børn og unge.”

Jeg ved, at det vil være en svær ting at få gjort, men jeg har alligevel besluttet, at jeg vil lave en mindekasse her i løbet af sommeren. Ideen er hermed givet videre og kan jo sagtens bruges af alle, også selv om man ikke har børn.

“Vi må acceptere livet som en gave og for at kunne gøre det, må vi acceptere døden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tilbage

6 kommentarer


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php:251 Stack trace: #0 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php(207): callixtus_commenter_link() #1 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(180): callixtus_custom_comments(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(146): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(140): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #4 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(322): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #5 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php(2040): Walker->paged_walk(Array, -1, 0, 0, Array) #6 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callix in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php on line 251