Lykkelig indefra

Mandagsinspiration: Hvad mennesker fortryder på deres dødsleje

13 juni , 2011 - af Charlotte - Kategori: indre lykke, lykkelig, mandagsinspiration
PrintFriendly and PDF

Denne tankevækkende artikel er fra fri.dk og jeg synes, den er oplagt som mandagsinspiration.

“En amerikansk hospicesygeplejerske har igennem flere år interviewet døende om, hvad de helst ville lave om i deres liv, hvis de havde muligheden. Nedenstående fem udsagn er dem, flest hæfter sig ved, skriver hun i et indlæg på Long term Life Tips

  • Jeg ville ønske, jeg havde haft modet til at leve mit liv mere i overensstemmelse med, hvem jeg er, og ikke som andre forventede.
  • Jeg ville ønske, jeg ikke havde arbejdet så meget.
  • Jeg ville ønske, jeg havde været bedre til at udtrykke mine følelser.
  • Jeg ville ønske, jeg havde bevaret kontakten til venner og familie.
  • Jeg ville ønske, jeg havde været gladere. I stedet for at bekymre mig så meget.

Samtidig er budskabet til alle os andre: Det er ikke for sent.Vi, der forhåbentlig har mange år foran os, kan nå at lave vores liv om – hvis vi vel at mærke vil og synes, der er grund til at lave noget om.”

“Life is a choice. It is YOUR life. Choose consciously, choose wisely, choose honestly.
 Choose happiness.”

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tilbage

7 kommentarer


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php:251 Stack trace: #0 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php(207): callixtus_commenter_link() #1 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(180): callixtus_custom_comments(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(146): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(140): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #4 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(322): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #5 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php(2040): Walker->paged_walk(Array, -1, 0, 0, Array) #6 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callix in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php on line 251