Lykkelig indefra

Lykkevejen: Tiltræk mere lykke i dit liv

PrintFriendly and PDF

Min ældste datter og jeg satte os i går aftes og lavede et lykkevisionboard. Jeg havde, mens jeg tænkte på ordet hverdaglykke, klippet en masse billeder og citater ud af ugeblade, og hun bistod så med at lime dem på et stort stykke karton. “Mor”, spurgte hun grinende, “hvorfor har du klippet skønne eventyr ud 2 gange?!”

Tja…processen med at udvælge billeder og ord foregår på det ubevidste plan. Jeg sidder ikke selektivt og udvælger, hvad jeg synes boardet skal indeholde (så virker det faktisk ikke nær så godt), men i stedet klipper jeg det ud, som taler til mig og føles rigtigt. På den måde slukker du for den rationelle hjerne, som ellers kunne finde på at definere din lykke udfra, hvad den synes var det mest korrekte.

Så dit visionboard bliver en smuk visualisering af, hvad du inderst inde kunne tænke dig i dit liv. Og jeg elsker eventyr!
Fidusen er så, at du hænger dit board op et sted, hvor du ser det dagligt, på den måde bliver du jævnligt påmindet om hvad lykke er for dig, og du vil på magisk vis tiltrække mere af det.

Jeg lavede mit sidste visionboard ved årsskiftet, og når jeg står og ser på det nu, er rigtig mange af tingene gået i opfyldelse. Det er ganske fantastisk. Min søster havde tilsvarende lavet et board. På hendes billede var der en smuk have, en have hun havde ønsket sig i årevis, uden det var blevet til noget. Nu er den færdig og hun nyder den dagligt!

Metoden er enkel;

  1. Find et stort stykke karton, en saks, en limstift og en stor bunke af forskellige ugeblade.
  2. Tænk på ordet hverdagslykke og klip så alle de billeder og ord ud, som taler til dig.
  3. Udvælg dem du har lyst til at hænge på dit board.
  4. Hæng dit board op et sted, hvor du ser det dagligt.

“Du får hvad du fokuserer på, så fokuser på det du ønsker”
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tilbage

3 kommentarer


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php:251 Stack trace: #0 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php(207): callixtus_commenter_link() #1 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(180): callixtus_custom_comments(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(146): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(140): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #4 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(322): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #5 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php(2040): Walker->paged_walk(Array, -1, 0, 0, Array) #6 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callix in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php on line 251