Lykkelig indefra

Hvad vil du gerne læse om?

10 juni , 2011 - af Charlotte - Kategori: Ikke kategoriseret
PrintFriendly and PDF

Jeg er perleblogger på Karen Klarbæks skønne og kreative blog, derfor er der ekstra mange der kigger forbi min blog for tiden.
Så jeg tænkte, det var passende med en lille læserundersøgelse.

Min blog afspejler på godt og ondt den jeg er, derfor oplever jeg selv, at den sommetider er en rodet blanding uden nogen logisk systematik, men mere følger mine springende ideer, og hvad der lige dukker op i mit hoved de enkelte dage. Således rummer den både meget personlige indlæg, fortællinger om min familie, inspiration til Lykkevejen, input fra mit arbejdsliv som coach og en del værktøjer til personlig udvikling m.m.

Jeg gør mig mange overvejelser om indholdet og strukturen og vil være meget taknemmelig for dine input;

Kan du følge med herinde?
Hvad vil du gerne læse om?
Er der noget, du finder mere interessant end andet og ønsker dig mere af?
Eller mindre af?

Ps. Hvis du har lyst til at blive gæsteblogger her på bloggen og skrive et indlæg om hverdaglykke, er du hjertens velkommen, send mig blot en mail på info@hyldgaard-coaching.dk

Pps. Jeg ønsker mig meget en aktiv blog, hvor du kan føle dig hjemme til at kommentere og dele ud af dine egne historier. Derfor tusind tak til dig, der kommenterer herinde og en kærlig opfordring til dig, som holder dig tilbage. Det er så lærerigt og givende, når vi kan inspirere hinanden. Se f.eks. Hulebos tankevækkende indlæg, som hun lod sig inspirere til at skrive forleden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tilbage

7 kommentarer


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php:251 Stack trace: #0 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php(207): callixtus_commenter_link() #1 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(180): callixtus_custom_comments(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(146): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(140): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #4 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(322): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #5 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php(2040): Walker->paged_walk(Array, -1, 0, 0, Array) #6 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callix in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php on line 251