Lykkelig indefra

5 tips til en god sommerferie

11 juni , 2011 - af Charlotte - Kategori: tips til en god sommerferie
PrintFriendly and PDF

Det er tidlig morgen, jeg er den eneste i huset som er vågnet, og jeg sidder og nyder starten på dagen.
Fuglene kvidrer insisterende og solen kigger ind.
I går spurgte jeg, om der var noget særligt, du som læser, ønskede at læse om, og jeg blev vist sat fri. Tilbagemeldingen var, at jeg bare skulle skrive om det mit hjerte er fyldt af i øjeblikket.
Og med den skønne melding, må det vist være præcist det jeg gør.

Lige i dette nu, sidder jeg og glædes over, at min mand og jeg skal i gang med at pakke weekendtasken for at drage på sviptur uden børn til Sverige.
Vi blev enige om, at vi havde brug for at tanke op i hinandens arme, inden børnenes meget lange sommerferie starter. For uanset hvor højt man elsker de unger, så kræver det energi, hvis vi skal bevare overskuddet og glæden som forældre.

Tidligere har jeg været slem til udelukkende at have fokus på børnenes behov gennem ferien, men nu er jeg blevet mere bevidst om, at der skal tages hensyn til alle familiemedlemmernes behov, så mor og far også får ladet op i ferien. Jeg har skrevet “5 tips til en god og afstressende sommerferie”, du måske kan lade dig inspirere af.

Tipsene bringes lige nu på BT Kvinder, og du kan finde dem via dette Link

Tilbage

5 tips til en god sommerferie

10 juni , 2011 - af Charlotte - Kategori: Ikke kategoriseret
PrintFriendly and PDF

Ferien nærmer sig med hastige skridt, og jeg er sikker på, at jeg ikke er den eneste der tæller ned.
Men ferie kan faktisk godt gå hen og være stressende, særligt hvis man ikke har fået afklaret sine forventninger og ikke har fået droslet ned inden ferien.

Derfor har jeg skrevet nogle tips til en god og afstressende sommerferie, som BT Kvinder lige nu bringer.
Du kan læse dem her

Jeg skal jo heldigvis følge mine egne råd, og derfor har min mand og jeg allerede nu booket et weekendophold alene uden børnene, så vi får tanket energi inden deres meget lange sommerferie. (Hvordan kan det egentlig være, at de har 6 ugers skoleferie, når forældrene kun har 3 ugers ferie. Det har jeg aldrig forstået.)

Vi skal herhen i Pinsen, og jeg glæder mig! Når vi kommer hjem, skal vi snakke med børnene om vores forventninger til den fælles ferie, og sikkert også lave årets sommervisionboard.
Her er det fra sidste år;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tilbage

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *