Lykkelig indefra

Vidste du det?

10 maj , 2011 - af Charlotte - Kategori: hverdagsliv, hverdagstip
PrintFriendly and PDF

På mit arbejde destruerer jeg dagligt fortrolige dokumenter, i et omfang så det er blevet en rutine, jeg ikke tænker over, selv om det er noget tidskrævende at makulere papirer.
Men i går opdagede jeg tilfældigt, at en kollega smed en bunke papirer direkte ned i en stor container. Adspurgt fortalte hun, at den havde stået der længe og var til fortrolige dokumenter.

Først følte jeg mig en anelse dum, derefter skyndte jeg mig ind og udbredte budskabet. Og tror du der var andre, der ikke kendte til den?
Selvfølgelig var der det.

Og så var det jeg kom i tanke om den magiske funktion, jeg har opdaget i google, som hedder læser, hvor jeg dagligt kan få et overblik over alle de blogs, som jeg følger med i.
Kender du den?

Du logger ind på din googlekonto, og i den øverste menulinie hvor der står mere, vælger du læser.
Så kan du få de nyeste opdateringer uden du behøver at gå ind på hver enkelt blog via din blogliste.

Måske vidste du det, men måske var der også et par stykker, der lærte noget nyt, der kunne være en lettelse i hverdagen. Så hermed en kærlig reminder til at få kigget lidt på hverdagens rutiner, måske kan noget gøres anderledes og måske har nogle allerede opfundet den dybe tallerken.

Og hvis du har et godt hverdagstip, hvad enten det omhandler bloggen eller skraldespanden, så er du meget velkommen til at skrive det som en kommentar.

“Brug ikke tid på at fortryde, hvad du brugte tid på igår”
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tilbage

3 kommentarer


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php:251 Stack trace: #0 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php(207): callixtus_commenter_link() #1 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(180): callixtus_custom_comments(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(146): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(140): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #4 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(322): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #5 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php(2040): Walker->paged_walk(Array, -1, 0, 0, Array) #6 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callix in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php on line 251