Lykkelig indefra

Tror du på engle?

08 maj , 2011 - af Charlotte - Kategori: e-bog om hverdagslykke, engle, kanalisering
PrintFriendly and PDF

Med en baggrund som coach, er min grundlæggende overbevisning, at vi skal finde svarene inden i os selv.
At det er der sandhederne gemmer sig, nogle gange kan de være svære at finde, og det er her en coach kan være en god fødselshjælper. Men det her med at søge svar udenfor sig selv, er jeg noget skeptisk over.

Min erfaring siger mig, at det i værste fald kan resultere i en betydelig handlingslammelse, for når nu ……har sagt, at lykken først dukker op om 3 år, hvorfor så handle aktivt nu? Og er det så overhoved mit personlige ansvar?

Ikke desto mindre, er jeg jo en nysgerrig person, så når jeg får muligheden for at afprøve nye oplevelser, siger jeg sjældent nej.
Forleden inviterede min veninde mig således med til en kanalisering.
En kanalisering foregår ved at et menneske bruges som kanal for energierne/ englene og via den vej kommer med budskaber.

Vejlederens første spørgsmål til mig, gik på, hvor langt jeg var henne i min graviditet?
Hmm….nu er min topmave et resultat af 3 børnefødsler og lidt rigelig chips, men ikke et tegn på en ny baby, så det gjorde mig ikke mindre skeptisk, men heldigvis viste det sig, at hun endnu ikke havde åbnet op for energierne.

Da hun først kom i gang havde englene faktisk mange gode budskaber, der var helt i tråd med den vej, jeg allerede går.
Med store bogstaver havde englene sagt, at jeg skulle have EGEN TID HVER DAG.
Minimum ½ time! Og i en travl hverdag med mand og 3 børn, er det da et budskab, der er kærkomment.
Så nu skal jeg bare lige overbevise familien, men det kan vel ikke være så svært, når de først forstår, at det er direkte ordre oppefra, vel?

Og i virkeligheden tænker jeg, at det budskab generelt ville være sundt for alle mødre; ½ time til dig selv dagligt
Så mon ikke det kunne være en anbefaling til alle fortravlede mødre her på Mors Dag, fra mig og englene ;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tilbage

9 kommentarer


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php:251 Stack trace: #0 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php(207): callixtus_commenter_link() #1 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(180): callixtus_custom_comments(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(146): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(140): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #4 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(322): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #5 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php(2040): Walker->paged_walk(Array, -1, 0, 0, Array) #6 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callix in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php on line 251