Lykkelig indefra

Tårer på Mors Dag og en familie af ugler

08 maj , 2011 - af Charlotte - Kategori: hverdaglykke, hverdagsglæde, lykkelig, uglefamilie
PrintFriendly and PDF

Min største datter havde skrevet et kort til mig i anledning af Mors Dag.
Det trak så mange tårer, at jeg bad om lov til at dele det her på bloggen:

” Kære mor, nu vil jeg fortælle dig, hvad du er for mig;
Du er den der shopper med mig
Du er den i familien der altid er glad
Du er den der gir mig et stort kram når jeg kommer hjem
Du er den der ligner mig
Du er den mor alle ville ønske sig
Du er den bedste mor i verden
Du er den der selv på den mørkeste dag kan gøre mig glad og gi mig smil på læben
Du er i det hele taget bare den bedste
selv om du nongle gange kan blive vræd/sur siger du alligevel til sidst at du ikke har lyst til at være det og bliver glad igen
Dig og far er de bedste forældre i hele hele hele hele verden og i har skabt den bedste familie i verden”

I en tid, hvor bølgerne kan gå højt, når hormonerne raser i kroppen på preteenageren, og jeg til tider har følt mig som den værste mor i verden, så var det her lige, hvad jeg havde brug for at høre!

Og se så lige det billede hun har malet af vores uglefamilie, for pokker hvor jeg dog elsker hende.

Ps. Teenageren læste lige kortet fra søster igennem, hvorefter han tørt konstaterede; “Mor, jeg er stort set enig, men du er da ikke ALTID glad!” Ja, ja træerne vokser trods alt ikke ind i himlen. ;-)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tilbage

7 kommentarer


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php:251 Stack trace: #0 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php(207): callixtus_commenter_link() #1 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(180): callixtus_custom_comments(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(146): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(140): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #4 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(322): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #5 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php(2040): Walker->paged_walk(Array, -1, 0, 0, Array) #6 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callix in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php on line 251