Lykkelig indefra

Mandagsvisdomsord

02 maj , 2011 - af Charlotte - Kategori: frygt, komfortzone, mod, visdomsord
PrintFriendly and PDF
“Intet forandrer sig, før du gør”
Var du klar over, at du har været med mig ude og køre på motorvej her i weekenden? Det var du sammen med resten af mine bloglæsere, ganske vist kun i mit sind. Men da jeg kørte der med ondt i maven og sved på panden, havde jeg et helt heppekor med mig; “Kom nu, du kan godt!”
Så da, jeg var tæt på at dreje fra og finde en landevej, gennemførte jeg. Det var bestemt ikke behageligt, og her efter en weekend med 4 timers kørsel på motorvej og resten af tiden med pigerne i Lalandia, er jeg bare flad.
Men det var det hele værd, særligt da mindstepigen valgte at trodse sin frygt for rutchebaner, for når nu mor kunne overvinde sin frygt for motorvej, så kunne hun da også overvinde sin grænse. Inden længe havde hun fået storesøster med på legen, og de endte med at prøve de vildeste rutchebaner.
Da mindstepigen, med dykkerbrillerne i panden, forlod badeland var hun så stolt, at hun nærmest lyste!
Mod har det med at smitte, ganske ligesom frygt.
Hvad vælger du at smitte med?

Ps. Hvis du, næste gang du kører forbi en legeplads med rutchebane, hører en voksen kvinde hvine højt, så er det bare mig, der er ude og flytte nye grænser…..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tilbage

5 kommentarer


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php:251 Stack trace: #0 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php(207): callixtus_commenter_link() #1 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(180): callixtus_custom_comments(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(146): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(140): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #4 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(322): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #5 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php(2040): Walker->paged_walk(Array, -1, 0, 0, Array) #6 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callix in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php on line 251