Lykkelig indefra

Mandagsinspiration – Forsvinder din lykke med solen?

16 maj , 2011 - af Charlotte - Kategori: e-bog om lykke, indre lykke, kontrol, slippe kontrollen
PrintFriendly and PDF

Jeg vågner op til en regnvejrsmandag, kigger ud på tunge skyer og regn på ruderne.
Og jeg kommer til at tænke over sammenhængen mellem lykke og vejret. Vi har alle indre regler for vores lykke, forstået sådan, at vi ubevidst har defineret for os selv, hvad der skal til for at vi kan være lykkelige.

Det er min oplevelse, at rigtig mange har fået lavet en kobling mellem godt vejr og lykke, og at godt vejr ofte er ensbetyndende med, at solen helst skal skinne. Er det solskinsvejr skrues der lige et par grader op for vores indre lykketermostat og modsat når det regner.

Jeg har selv den indre programmering og arbejder hårdt på at lave den om. For at binde lykken op på solskin her på vores breddegrader er godt nok ikke sund fornuft. Og uanset hvor mange mariehøns, jeg sender op til Vorherre, er vejret altså fuldstændig uden for min kontrol.

Så jeg tager mig selv i at bremse min egen negative dialog inden den tager fart. Jeg fortæller mig selv, at markerne trænger til vand for at gro, og jeg husker mig selv på, at uden regn ingen frodighed.
Jeg forsøger at tage ved lære af min landmand, som er næsten upåvirkelig af vejret. Måske netop fordi hans erhverv er så tæt bundet op af en afhængighed af vejrsituationen, har han lært sig selv ikke at lade sig påvirke af det.

Efterhånden er jeg nået dertil, at DMI ikke længere er min foretrukne, men snarere en side jeg tjekker af praktiske hensyn.
Hvordan har du det med vejret? Forsvinder din lykke med solen?

“Uden regn ingen regnbuer”
Tilbage

Mandagsinspiration – Forsvinder din lykke med solen?

15 maj , 2011 - af Charlotte - Kategori: Ikke kategoriseret
PrintFriendly and PDF

universet skænker dig altid det du har brug for, men måske ikke i den form du ønsker og håber.

vær i nuet, vær i glæden og legen, så finder du vejen.

mærk og vis dine følelser, men lad dem ikke styre dig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tilbage

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *