Lykkelig indefra

Jeg er bagud med lykken

PrintFriendly and PDF
Og nej, jeg kan desværre ikke tilskrive det Blogger, fordi jeg ikke kunne få skrevet mit indlæg om Lykkevejen, mens systemet har været nede. Jeg kan ligeså godt bryde sammen og tilstå, at jeg har været luddoven. Jeg har dalret rundt, nydt solen og foråret, plukket syrener, sået solsikker og radiser. Men det er vel i grunden ikke så dumt, når det handler om at være lykkelig…..I går skulle teenagerens pas fornys (det er ham på billedet, som det endelig lykkedes mig at indfange, han står sjældent stille)
Vi benyttede lejligheden til at spise frokost sammen og shoppe, det er om at gribe muligheden, når den byder sig, for at hænge ud med ens teenager.
Jeg gik meget målrettet efter en ny kjole til en kommende festlig lejlighed, men kom selvfølgelig hjem med det sædvanlige; Lysestager!
Og står vi lige og mangler lysestager? Nej ikke ligefrem, men af en eller anden grund er det altid det jeg får bragt til huse. Og den ene af dem ligner tilmed noget, som ungerne kunne have lavet i sløjd.( siger min mand, og han har vist lidt ret?)
Nå men råhyggeligt var det, og jeg fik da også købt ind til Lykkevisionboard, så jeg i morgen kan få lavet indlægget om Lykkevejen. Efter jeg har været på loppemarked, vel og mærket.
“I arise in the morning torn between a desire to improve the world and a desire to enjoy the world. This makes it hard to plan the day.”
E. B. White

 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tilbage

4 kommentarer


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php:251 Stack trace: #0 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php(207): callixtus_commenter_link() #1 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(180): callixtus_custom_comments(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(146): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(140): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #4 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(322): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #5 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php(2040): Walker->paged_walk(Array, -1, 0, 0, Array) #6 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callix in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php on line 251