Lykkelig indefra

Gør tingene i dag!

26 maj , 2011 - af Charlotte - Kategori: energi
PrintFriendly and PDF

Jeg skal lige love for, at der gik duracellkanin i den i går. Efter køkkenet var vasket ned, greb det om sig og jeg fortsatte med at få ryddet op i soveværelset og på kontoret. Da min mand kom hjem blev han grebet af energien, så han gik i gang med haven og fik slået både græs og ordnet kaninbure.
Tilsidst lignede hus og have (næsten) et sted, hvor der havde floreret en Ajaxtornado.

Bagefter snakkede vi om, hvor kort tid det egentligt havde taget os. Feks. bare at få ryddet op i de ting, som bare var dumpet forskellige steder, og efterhånden havde stået der længe nok til at samle støv.
Og om hvor forunderligt det var, at vi ikke bare havde brugt de få timer det krævede at få ryddet op, langt før. Når det nu var så skønt og energigivende at få det gjort.

Så nu prøver vi at starte med de gode handlinger, og se om de gode følelser og positive tanker ikke følger med. Bare sådan i det små. Bestikskuffen kunne være næste bud.
Hvad med hos dig, er der noget du har udskudt i lang tid, og som du faktisk bruger mere tid på at tænke over skulle gøres, end det rent faktisk ville tage at gøre det?
Hvad så med at gøre det i dag?
Jeg står lige ved siden af dig (i tankerne) imens!

“Hvorfor udsætte til i morgen, hvad du kan gøre i dag?”
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tilbage

3 kommentarer


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php:251 Stack trace: #0 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php(207): callixtus_commenter_link() #1 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(180): callixtus_custom_comments(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(146): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(140): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #4 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(322): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #5 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php(2040): Walker->paged_walk(Array, -1, 0, 0, Array) #6 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callix in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php on line 251