Lykkelig indefra

Give Away af hverdagslykke

PrintFriendly and PDF

Jeg har rundet de 100 læsere, og det skal da fejres med en Give Away til mine faste læsere!

Samtidig er det blevet maj måned og tid til, at jeg går Lykkevejen.

De næste 6 måneder vil jeg løbende afprøve hver enkelt af de opskrifter på hverdagslykke, som jeg har skrevet om i min e-bog:  “7 opskrifter på hverdagslykke”

E-bogen er en lille, overskuelig manual til hverdagslykke, som du nu kan få ganske gratis, som tak for, at du følger med her på bloggen.

E-bogen er skrevet til dig;

Som indimellem føler dig mellemtilfreds.
Som sommetider spørger dig selv, var det virkelig det?
Som gerne vil indfange lykken noget oftere, og ikke nøjes med sjældne glimt.

Udbytte;

Du vil finde nemme og tilgængelige opskrifter på hverdagslykke, som vil gøre at du kan skrue op for dit indre lykkebarometer.

Du vil få en lykkemanual, som du kan følge skridt for skridt og på den måde, vil du kunne opnå langt mere lykke i dit liv, end du har nu.

Du vil ved hjælp af e-bogen kunne følges med mig på lykkevejen, hvor vi her via bloggen vil kunne være i daglig dialog.

Hvad siger andre:

“VIRKELIG lækker, inspirerende og rørende bog !!! Den er min nye “bibel! Den er helt igennem fantastisk!”
Zoe

“Tusinde tak for din lykkebog! Jeg har lige siddet og læst den, – sådan et mesterværk kan man kun blive lykkelig af at læse!!:-) Du har ret, – det er ikke ny viden eller raketvidenskab, – men det er fokus på det der er allervigtigst, og som vi kun selv kan tage ansvar for, og tage handling på.”
Hanne

 

Skal du med på Lykkevejen?

Det eneste du skal gøre er at sende mig din e-mail inden den 15. maj på: info@hyldgaard-coaching.dkeller skrive den i kommentarfeltet herunder.

Så sender jeg dig e-bogen som vedhæftet pdf-fil, og samtidig vil du få tilsendt nye lykkeværktøjer løbende.

Ps. Hvis der er andre i dit netværk, som du vil have med dig på lykkevejen, eller som trænger til mere hverdagslykke, så er du velkommen til at sende e-bogen videre til dem. Du må også meget gerne linke til dette indlæg.

Pps. Hvis du ikke er fast læser af min blog, men har lyst til at blive det, og dermed også få e-bogen gratis, så kan du følge vejledningen under FAQ.

Det e

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tilbage

14 kommentarer


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php:251 Stack trace: #0 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php(207): callixtus_commenter_link() #1 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(180): callixtus_custom_comments(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(146): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(140): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #4 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(322): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #5 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php(2040): Walker->paged_walk(Array, -1, 0, 0, Array) #6 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callix in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php on line 251