Lykkelig indefra

Når sol og lykke går hånd i hånd

23 april , 2011 - af Charlotte - Kategori: indre lykke, lykkelig, sol og lykke
PrintFriendly and PDF

Her midt i en påske med sol fra klar himmel myldrer vi vinterblege danskere ud i sollyset som flade duracellkaniner efter en lang vinter. Vi sætter os med kridhvide ben og suger solens stråler til os. Vi finder grillen og havemøblerne frem, vi smutter i sandaler, leger og ler, og fornemmer, at alting nu føles lidt lettere.

Hvad er der med os danskere og solen? Betyder den så meget for os, fordi vi bor i det høje nord, hvor den er fraværende en stor del af året? Er vi anderledes hungrende, anderledes taknemmelige, fordi solen er en sjældenhed?
Rent fysiologisk gør den godt, forsyner os med ny energi og D-vitaminer.
Men har solen også en indvirkning på vores oplevelse af lykke?

Helst så jeg, at lykken ikke var bundet op på ydre faktorer, og det må man jo sige, at solen er.
Alligevel må jeg konstatere, at der sker et stemningsskift hos de fleste i en påske som denne. Vi bliver altså lidt gladere. Vi forlader den passive underholdning foran skærmen, letter os fra sofaen, går ud og er aktive.
Wauw en fryd og en gave med disse solfyldte fridage!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tilbage

5 kommentarer


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php:251 Stack trace: #0 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php(207): callixtus_commenter_link() #1 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(180): callixtus_custom_comments(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(146): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(140): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #4 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(322): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #5 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php(2040): Walker->paged_walk(Array, -1, 0, 0, Array) #6 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callix in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php on line 251