Lykkelig indefra

Jeg har lagt et stort honningdepot ud!

13 april , 2011 - af Charlotte - Kategori: honningdepoter, hverdagslykke, lykkelig
PrintFriendly and PDF

I disse dage går jeg rundt med en rislende glæde i kroppen. Årsagen? Vi har fået bestilt sommerferie!
I vores familie er det en stor præstation. Ser du, jeg er jo gift med en landmand, som ikke har været vant til at holde sommerferie, i hans barndom var den længste rejse, en tur til Norge.
Ferie gør ham i reglen temmelig rastløs, så vi har været årevis om at finde en måde at holde ferie på, som har passet os alle. Sidste år var vi i Spanien på et lækkert hotel, og han syntes faktisk, det havde været en dejlig ferie. Så i år har vi besluttet at gentage succesen og har bestilt charterferie på Kreta på et dejligt hotel med al maden inkluderet. Alt vi skal er at slappe af og nyde hinanden.

Vidste du, at der er dokumentation for, at det skaber lykke at have noget at gå og glæde sig til?
Som Tøger Seidenfaden så fint beskrev det; at have honningdepoter liggende er en forudsætning for det gode liv. Hvad med dig, har du sørget for at lægge honningdepoter ud?

“Honningdepoter er noget godt, man går og glæder sig til. Det kan ‘bare’ være en hyggestund med familien, det kan være en bog, en film, et møde; et eller andet, man på forhånd véd, at man vil nyde, der ligger og venter på én et par dage forude. Hvis man ikke hele tiden har et par honningdepoter liggende derude, bliver det hurtigt gråt bare at stå op om morgenen.”
 Tøger Seidenfaden

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tilbage

2 kommentarer


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php:251 Stack trace: #0 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php(207): callixtus_commenter_link() #1 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(180): callixtus_custom_comments(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(146): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(140): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #4 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(322): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #5 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php(2040): Walker->paged_walk(Array, -1, 0, 0, Array) #6 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callix in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php on line 251