Lykkelig indefra

“Jeg har fået 14 ros”

07 april , 2011 - af Charlotte - Kategori: anerkendelse, ros
PrintFriendly and PDF

Fortalte mindstepigen glædestrålende, da jeg hentede hende fra skole i går. Hun havde hjulpet lærerne med at pynte op til aftenens forældrefest og var gået til opgaven med krum hals. Klassen har 2 søde, modne lærere, som bare er gode til at anerkende børnene.
“Hvordan var det?” spurgte jeg, hvortil hun svarede: “Mor, jeg blev altså varm helt nede i maven”
Senere på aftenen fik vi så glæden ved at se klassen opføre afrikansk dans og synge.

Og der stod hun, vores lille pige på forreste række og gav den gas, ingen generthed var at spore, bare livsglæde.I et tilbageblik i mine tanker, var det ikke mig selv, der havde befundet sig der i rampelyset. Tværtimod var jeg en noget stille og genert pige i den alder. Men der stod hun, min datter, med overskud nok til lige at sende sin mor en thumbs up. Og det var min tur til at blive varm helt ned i maven.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tilbage

7 kommentarer


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php:251 Stack trace: #0 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php(207): callixtus_commenter_link() #1 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(180): callixtus_custom_comments(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(146): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(140): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #4 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(322): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #5 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php(2040): Walker->paged_walk(Array, -1, 0, 0, Array) #6 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callix in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php on line 251