Lykkelig indefra

Jeg bryder mig ikke om det

29 april , 2011 - af Charlotte - Kategori: frygt, overvinde frygt
PrintFriendly and PDF

Jeg bryder mig ikke om motorveje
Jeg bryder mig ikke om Lalandia
Og alligevel er det netop den cocktail, jeg har planlagt for weekenden!
Årsag?
Jeg bryder mig rigtig meget om min veninde, og hun har inviteret mig.
Hun er jordens sejeste og dejligste kvinde, som er alene afsted på tur med sine 3 unger og gerne vil have selskab af mig og mine.
Så derfor overvinder jeg min frygt for motorveje og modvilje mod badeland og er taknemmelig for det indirekte spark i måsen. Det holder jo ikke at være bange for at køre på motorvej, vel?

Så i morgen pakker jeg bilen med dvdafspiller, guf, god musik, 2 dejlige forventningsfulde tøser og forhåbentlig en god portion mod.
Fortæller mig selv, at jeg er en mester til at køre på motorvej. Tager et kort med i bilen i stedet for den pokkers GPS, som på motorveje gør mig så forvirret. ” Hold til højre, hold til venstre, lav en u-vending!”
Er sikker på, at det nok skal gå.

Men alligevel pisst, har du andre gode tips ud i motorvejskørsel??
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tilbage

10 kommentarer


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php:251 Stack trace: #0 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php(207): callixtus_commenter_link() #1 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(180): callixtus_custom_comments(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(146): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(140): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #4 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(322): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #5 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php(2040): Walker->paged_walk(Array, -1, 0, 0, Array) #6 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callix in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php on line 251