Lykkelig indefra

Hele 3 irritationer mindre i dagligdagen

PrintFriendly and PDF

Og nej, nej, det er altså ikke fordi jeg har deponeret børnene på en feriekoloni, hvis nogle skulle forledes til at få den tanke.
Vi har bare såmænd bare fået identificeret et par ting, som vi gik og brugte unødig energi på og har fundet en løsning. Det vises vist bedst i billeder.

Bagsiden ved at have dåvildt gående er, at de har hygget sig med at spise vores frugttræer, buske og
 blomster.
Nu har min mand hegnet vores have ind, og jeg kan få sat flere skønne planter i haven uden at ærgre mig over, at de bliver spist.
Det er slut med at have fodtøj liggende og rode i bryggerset, løsningen er simpel – en reol i vores skab. Vi undrer os over, at vi ikke er kommet på den ide noget før.

Sidst men ikke mindst – ikke flere irritationer over tandpastalåg, der ikke bliver skruet ordentligt på.
Løsningen - hver sin tandpasta.
Inspireret af Thyra Franks ord:
“Når man tænker over, hvor hurtigt livet går, begriber jeg ikke, hvorfor folk vælger at skændes om småting, som for eksempel at tandpastaen bliver trykket flad på midten eller ikke får skruet låget ordentligt på. Der må da være ting, som er for små til, at man orker at bruge tid på det”
Hvad med hos dig, er der nogle små irritationsmomenter i dagligdagen, hvor løsningen kunne være enkel?
Eller har du allerede løst dem? I så fald er inspiration meget velkommen.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tilbage

2 kommentarer


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php:251 Stack trace: #0 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php(207): callixtus_commenter_link() #1 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(180): callixtus_custom_comments(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(146): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(140): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #4 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(322): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #5 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php(2040): Walker->paged_walk(Array, -1, 0, 0, Array) #6 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callix in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php on line 251